Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλά, το πρόβλημα ήταν ο πάγκος μας»

Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλά, το πρόβλημα ήταν ο πάγκος μας»

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού και όπως τόνισε το μόνο που κρατάει από το ματς με την ΑΕΚ είναι η πρόκριση στα ημιτελικά

Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του κόντρα στην ΑΕΚ, όμως κατάφερε να πάρει την νίκη (79-72) και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το ματς, ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως περίμενε κάτι πολύ καλύτερο, ενώ παράλληλα στάθηκε στο γεγονός πως οι «πράσινοι» πήραν ελάχιστους πόντους από τον πάγκο τους.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού (pics)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν:

«Το πρόβλημα ήταν ο πάγκος μας, πήραμε μόνο 4-5 πόντους. Κάθε φορά που κάναμε ροτέισον, χάναμε την ισορροπία μας. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ. Το μόνο καλό ήταν πως κερδίσαμε και πάμε στον ημιτελικό. Το σημαντικό είναι η νίκη, αλλά όταν δουλεύεις πέντε μήνες σε μια ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και είναι ψηλά στην Euroleague, περιμένεις να παίξεις και πιο καλά, διεκδικώντας θέση στο Final 4.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη, το γήπεδο είναι ωραίο. Είδαμε ότι ήταν γεμάτο με φίλους και των δύο ομάδων, συνήθως στην Ευρώπη δεν υπάρχει κόσμος από τις δύο ομάδες στα προημιτελικά και ελπίζουμε να υπάρχει η ίδια εικόνα και στα ημιτελικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ