Ολυμπιακός: Αυτή είναι η εξάδα των ξένων για τον προημιτελικό με το Περιστέρι

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η εξάδα των ξένων για τον προημιτελικό με το Περιστέρι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε την εξάδα των ξένων που θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με το Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι για τον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε να κόψει έναν παίκτη από τους επτά ξένους που έχει στη διάθεσή του.

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε πως αυτός θα είναι ο Ίγκνας Μπραζντέικις, με τον Λιθουανό να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής για το παιχνίδι απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη, που θα κρίνει και ποια ομάδα θα περάσει στον ημιτελικό.

Έτσι λοιπόν οι έξι ξένοι με τους οποίους θα παραταχθούν οι Ερυθρόλευκοι είναι οι εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ και Μουστάφα Φαλ. Πέραν του Μπραζντέικις, εκτός θα είναι ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα.

Θυμίζουμε πως ο Μπαρτζώκας δεν θέλησε να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στην επτάδα των ξένων, κρατώντας την ομάδα του όπως είναι αυτή την στιγμή, με την τελευταία αλλαγή να έχει γίνει πριν περίπου τρεις εβδομάδες, όταν ο Μόουζες Ράιτ πήρε τη θέση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ