Χαμός στο Ηράκλειο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Ντόπες» στους παίκτες – Στο ξενοδοχείο οι Αγγελόπουλοι (vid)

Χαμός στο Ηράκλειο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Ντόπες» στους παίκτες – Στο ξενοδοχείο οι Αγγελόπουλοι (vid)

Αποθέωσαν τους προέδρους Αγγελόπουλους, τους παίκτες και τους προπονητές 200 φίλοι του Ολυμπιακού, λίγη ώρα πριν τον μεγάλο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Στις 19:00 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν με φόντο την κούπα του 49ου Κυπέλλου Ελλάδος στην ιστορία του μπάσκετ, στον 11ο μεταξύ τους τελικό.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης και προμηνύεται πραγματικά συναρπαστικός, σε μία «μάχη σκακιέρας» μεταξύ του Εργκίν Αταμάν και του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Κυνικός και ρεαλιστής ο Μεντιλίμπαρ, «κατέβασε την μπάλα» και προανήγγειλε αλλαγές με ΠΑΟΚ

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του τελικού, 200 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα, με σκοπό να τους «ντοπάρουν» ψυχολογικά και να τους αποθεώσουν, δίνοντάς τους ώθηση προς την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν και οι Αγγελόπουλοι για να εμψυχώσουν και από τη δική τους πλευρά τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τους προέδρους φυσικά να δέχονται και εκείνοι αποθέωση από τους 200 οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι τραγουδούσαν συνθήματα κάνοντας αρκετή… φασαρία, με το «Μέχρι τέλους» φυσικά να ξεχωρίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ