Πέρεθ: «Χαρούμενοι για το Κύπελλο, κρίμα που δεν έχουμε μαζί μας τον κόσμο»

Πέρεθ: «Χαρούμενοι για το Κύπελλο, κρίμα που δεν έχουμε μαζί μας τον κόσμο»

Ο Ρούμπεν Πέρεθ ανέφερε πως όλοι στον Παναθηναϊκό είναι χαρούμενοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά εξέφρασε και την πικρία του για το γεγονός πώς ο τελικός διεξήχθη κεκλεισμένων τω θυρών

Το εικοστό Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του πανηγυρίζει από εχθές το βράδυ ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 1-0 του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με το γκολ του Βαγιαννίδη λίγο πριν την λήξη κι έτσι εξασφάλισαν τον τίτλο και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την νέα σεζόν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ρούμπεν Πέρεθ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε ότι όλοι στον σύλλογο είναι χαρούμενοι που η σεζόν κλίνει με έναν τίτλο, ωστόσο εξέφρασε την πικρία του που οι φίλοι του τριφυλλιού δεν μπορούσαν να βρεθούν στο Βόλο και να πανηγυρίσουν μαζί με την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Άνανδρη επίθεση Καρυπίδη στην Φραπάρ (pics & vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούμπεν Πέρεθ:

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ χαρούμενοι με το κύπελλο. Κρίμα που δεν έχουμε φιλάθλους και οικογένεια μαζί μας. Είχαμε ευκαιρίες. Αυτό που θέλαμε είναι να πάρουμε το κύπελλο και το καταφέραμε.

Είναι η τρίτη χρονιά που είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, έχω πολλή αγάπη και σεβασμό στο σύλλογο. Ο Χουάνκαρ αποχωρεί με τον καλύτερο τρόπο, με μία νίκη και με ένα κύπελλο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ