Αλλαγή στο Κύπελλο Ελλάδας

Αλλαγή στο Κύπελλο Ελλάδας

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή, ωστόσο η διοργάνωση θα έχει μια σημαντική διαφοροποίηση φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με την τροποποιημένη ειδική προκήρυξη του Κυπέλλου, που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΟΚ, στην πρώτη φάση θα πάρουν μέρος οι ομάδες της Β’ Εθνικής και της Α2, όπως […]

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή, ωστόσο η διοργάνωση θα έχει μια σημαντική διαφοροποίηση φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με την τροποποιημένη ειδική προκήρυξη του Κυπέλλου, που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΟΚ, στην πρώτη φάση θα πάρουν μέρος οι ομάδες της Β’ Εθνικής και της Α2, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, όμως πλέον οι 14 ομάδες της Basket League θα ξεκινούν από τη φάση των «16», μαζί με τις δύο που θα προκύψουν από την πρώτη φάση.

Μέχρι φέτος οι 6 πρώτες ομάδες της Basket League μετείχαν απ’ ευθείας στα προημιτελικά του Κυπέλλου της επόμενης σεζόν, όμως αυτό αλλάζει. Και όλες οι ομάδες της επαγγελματικής κατηγορίας θα ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Στη φάση των «16».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ