Σκορδίλης: «Θα αντιμετωπίσουμε κάτι διαφορετικό»

Σκορδίλης: «Θα αντιμετωπίσουμε κάτι διαφορετικό»

Ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος περιμένει ο σέντερ του Περιστερίου, Γάιος Σκορδίλης τονίζοντας ότι θα είναι δύσκολο να επαναλάβει η ομάδα του την ίδια απόδοση που είχε κόντρα στην Κύμη για την Basket League.

Η Κύμη φιλοξενεί το Περιστέρι στην Χαλκίδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Γάιος Σκορδίλης σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση τονίζοντας ότι η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα αναζητήσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά, ο σέντερ του Περιστερίου αρχικά υποστήριξε: «Το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Η Κύμη θα αντιδράσει, θα ψάξει να βρει λύσεις σε αυτά που έκανε λάθος στο ματς του πρωταθλήματος και σίγουρα, θα αντιμετωπίσουμε κάτι διαφορετικό».

Στην συνέχεια, 0 30χρονος άσος περιμένει εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με την πρόσφατη αναμέτρηση των δυο ομάδων για την Basket League, όπου η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε με 87-56, λέγοντας: «Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε την ίδια εμφάνιση με το προηγούμενο ματς γιατί όπως προανέφερα, η Κύμη θα αντιδράσει. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, είναι να ακολουθούμε το πλάνο των προπονητών για όσο περισσότερο διάστημα μπορούμε μέσα στο παιχνίδι. Αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε! Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ