Βετούλας: «Με αυτό το μυαλό συγκεκριμένα παιδιά δεν έχουν θέση στην ομάδα»

Βετούλας: «Με αυτό το μυαλό συγκεκριμένα παιδιά δεν έχουν θέση στην ομάδα»

Αρκετά απογοητευμένος από την απόδοση ορισμένων παικτών του είναι ο Νίκος Βετούλας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν θέση στην ομάδα.

Αρκετά ενοχλημένος για την εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Κολοσσός Ρόδου, Νίκος Βετούλας, μετά από την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στεκόμενος κυρίως στην άσχημη νοοτροπία που είχαν στην αναμέτρηση.

Πιο αναλυτικά, ο 44χρονος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε: «Ξέραμε εξαρχής ότι είχαμε δύσκολο έργο. Θέλαμε να κάνουμε rotation. Είαμι απογοητευμένος από την διάθεση απο συγκεκριμένα παιδιά. Πρέπει να αλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Είμαστε ομάδα όχι παικτες. Ήθελαν να βάλουν μόνο πόντους. Ας χάσεις με 50 πόντους αλλά να προσπαθήσεις. Να έχεις όμως κατεβασμένα τα χέρια είναι απαράδεκτο. Με αυτό το μυαλό δεν έχουν θέση στην ομάδα. Για αυτό τα άφησα περισσότερο στο παιχνίδι για να τα εκθέσω περισσότερο. Ο Δημάκος δεν έπαιξε γιατί είχε ένα τσίμπημα. Αυτή την στιγμή δεν κοιτάμε για μεταγραφή. Είμαστε με τα παιδιά που έχουμε, θέλουμε να δούμε άμεσα αντίδραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ