Τζάμπολ με Γκάλη ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 1-2 Δεκεμβρίου στο Nick Galis Hall.

Τζάμπολ με Γκάλη ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο | to10.gr

Με την παρουσία του Νίκου Γκάλη θα διεξαχθεί o φετινός τελικός του Final-4 του Κυπέλλου, μπάσκετ με αμαξίδιο στις 2 Δεκεμβρίου στο Παλέ. Μάλιστα ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών θα κάνει το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Διοργανωτής είναι ο Άρης και έτσι θα συμμετάσχει στο Final-4 το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-2/12.

Η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ: «Κάθε αγώνας μπάσκετ ξεκινά με τζάμπολ, άρα είναι σημείο αναφοράς, έστω κι αν δεν παίζει κανέναν ρόλο στην έκβασή του. Το τζάμπολ του τελικού, του φάιναλ φορ του Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί 1-2 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, θα είναι το σπουδαιότερο τζάμπολ της χρονιάς. Όχι μόνο γιατί θα σημάνει την έναρξη του τελικού, αλλά γιατί η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του τεράστιου Νίκου Γκάλη.

Στον χώρο που λατρεύτηκε, στον χώρο που μεγαλούργησε, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ο άνθρωπος που έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στο άθλημά μας και στον χώρο μας, θα είναι εκεί, για να μας στηρίξει, όπως με συνέπεια κάνει. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που με ένα συγκλονιστικό βίντεο, έβαλε το μπάσκετ με αμαξίδιο σε κάθε σπίτι.

Ο Νίκος Γκάλης θα είναι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο, να χειροκροτήσει τους παίκτες μας και να χειροκροτηθεί, όχι μόνο για την αθλητική του παρακαταθήκη, αλλά γιατί είναι Άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο. Ο Νικ θα είναι εκεί. Οι αθλητές μας θα είναι εκεί. Εσύ θα λείψεις;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο