Από έναν έως δύο βαθμούς η ποινή του Ολυμπιακού

Από έναν έως δύο βαθμούς η ποινή του Ολυμπιακού

Δίκη με βάση την ΕΟΚ και όχι τον ΕΣΑΚΕ ζήτησαν οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι κατέθεσαν τους λόγους που έφυγαν από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Στον αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ απολογήθηκε ο Ολυμπιακός για την αποχώρησή του στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι Ερυθρόλευκοι από την μεριά τους ζήτησαν να δικαστούν με φάση το δίκαιο της ΕΟΚ και όχι του ΕΣΑΚΕ, κάτι που μεταφράζεται αρχικά ότι η ποινή τους μπορει να είναι από έναν έως και δύο βαθμούς.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο team manager της ομάδας Χρήστος Μπαφές με τους νομικούς εκπροσώπους των Ερυθρόλευκων παραθέτοντας στοιχεία για όσα υποστηρίζουν στον Πειραιά τόσο καιρό για τον τρόπο ορισμών των διαιτητών στην Ελλάδα και την αντίθεσή τους σε αυτό. Μάλιστα εξήγησαν τις αιτίες της αποχώρησής τους στα μέσα της αναμέτρησης και όχι από την αρχή της, τονίζοντας ότι έγινε για λόγους ασφάλειας.

Η απόφαση αναμένεται να βγει αύριο με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται υπό το φάσμα μίας τιμωρίας ενός ή δύο βαθμών από το πρωτάθλημα για την κίνησή του να φύγει στο ημίχρονο από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Σε περίπτωση πάντως που ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφασίσει να δικάσει τους Ερυθρόλευκους με το δίκαιο του ΕΣΑΚΕ, τότε η ποινή μπορεί είναι μέχρι και -6 βαθμοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ