Γκος: «Βήμα στη σωστή κατεύθυνση ο τελικός για τον ΠΑΟΚ»

Γκος: «Βήμα στη σωστή κατεύθυνση ο τελικός για τον ΠΑΟΚ»

Ο Φιλ Γκος τόνισε πως το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ηθελε όσο τίποτα να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Στο ημίχρονο του τελικού με τον Παναθηναϊκό (όπως έκανε και στον ημιτελικό της διοργάνωσης στη Χαλκίδα, με την Κύμη, τρεις μέρες νωρίτερα), έκανε ένεση για τον τραυματισμό του στη μέση.

Ο Φιλ Γκος, ωστόσο, παρά την ισχυρή επιθυμία και την προσπάθεια που κατέβαλλε με τους συμπαίκτες του, έφυγε το βράδυ της Κυριακής (17/2) από τα «Δύο Αοράκια», του Ηρακλείου, με την πίκρα της απώλειας του τροπαίου.

«Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε μείνει τόσο πίσω στο σκορ στην πρώτη περίοδο, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε τον τελικό», εξήγησε για την αρνητική έκβαση της μάχης με τους πράσινους, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, ο Αμερικανός γκαρντ.

Πρόσθεσε ο Γκος επισημαίνοντας: «Με την εμφάνισή μας στον τελικό δείξαμε, όμως, σε όλους, ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, ειδικά πηγαίνοντας, πλέον, προς τη φάση των ’16’ του Βasketball Champions League. Ηταν μία ώθηση αυτοπεποίθησης για μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου, όχι τόσο για το αποτέλεσμα. Δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, γεγονός που νομίζω πως δεν το περίμενε κάποιος αυτό για τον τελικό. Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική δουλειά και πέτυχε το στόχο του».

Κατέληξε τονίζοντας εμφατικά το πόσο πίστευαν όλοι στον «Δικέφαλο» ότι ήταν εφικτό να κατακτήσει η ομάδα το Κύπελλο.

«Όλοι πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος. Κάποια σφυρίγματα, κάποιες χαμένες βολές δικές μας, κάποιες εύστοχες από τον Παναθηναϊκό, είχαν συνέπεια το παιχνίδι να πάει σε μικρές λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό ματς, δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα, καρδιά. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου. Θέλουμε να συνεχίσει να στηρίζει ο κόσμος την ομάδα, παλεύουμε για όλους. Χρειάζεται να είμαστε όλοι στο πνεύμα του να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ ζωντανό», ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ