Σπυριδοπούλου στο «to10.gr»: «Ευλογημένη στον Ολυμπιακό, να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Σπυριδοπούλου στο «to10.gr»: «Ευλογημένη στον Ολυμπιακό, να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Η Ελληνίδα φόργουορντ των Ερυθρόλευκων μίλησε για το Final 4 στα Χανιά, την ομάδα της και το γεγονός ότι θέλει κι άλλα κορίτσια να ακολουθήσουν το ελληνικό μπάσκετ.

Φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα Γυναικών ήταν πρωταγωνίστρια και από τα δυνατά χαρτιά των Ερυθρόλευκων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο λόγος για την Άννα Σπυριδοπούλου η οποία… ανακρίθηκε από το «10» στο πλαίσιο της Media Day της ομάδας μπάσκετ Γυναικών ενόψει και του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στο 22-24 Μαρτίου στα Χανιά.

Ερωτώμενη για το πρώτο ματς και την κόντρα με τον Παναθηναϊκό, η Σπυριδοπούλου υποστήριξε πως: «Πάντα το να παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι το κάτι το πρωτόγνωρο. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην Α2 και δεν είναι τόσο δυνατός όσο και εμείς, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Για μας είναι μία γιορτή το Final 4 του Κυπέλλου και θέλουμε το καλύτερο και το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας».

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στις εγχώριες διοργανώσεις από την πρώτη μέρα της επανίδρυσής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, με τις Ερυθρόλευκες να έχουν τρία συνεχόμενα νταμπλ και να θέλουν όπως είναι και λογικό το τέταρτο σερί. Αρχής γεννομένης λοιπόν με το Κύπελλο στα Χανιά, η Σπυριδοπούλου σχολίασε: «Φυσικά είναι και ένα από τα πολλά μας κίνητρα το αήττητό μας και η διατήρησή του μέχρι εκεί που δεν φτάνει. Να κερδίζεις είναι ένα πάρα πολύ όμορφο συναίσθημα, ειδικά όταν παραμένεις όπως και εμείς τόσο καιρό, χωρίς να έχουμε ηττηθεί».

Μετά την Ευρωλίγκα, ακολουθεί το νταμπλ και η παραμονή του Ολυμπιακού στην κορυφή. Ποια είναι τα κέρδη της σεζόν; «Εντάξει εμείς αποκτήσαμε πάρα πολλές εμπειρίες από τη συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα» υποστήριξε αρχικά η φόργουορντ των Ερυθρόλευκων και συνέχισε, «είδαμε ότι έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες ως ομάδα. Πιστέψαμε και με το παραπάνω στον εαυτό μας και θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός να συνεχίσει αυτό το… όνειρο, γιατί στις περισσότερες από εμάς ήταν κάτι το εξωπραγματικό».

Στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΟΚ αποφάσισε να πάει με την… πεπατημένη και έτσι στο γήπεδο θα βρεθούν μόνο παιδιά και όχι οπαδοί των τεσσάρων ομάδων. Την ικανοποιεί αυτό την φόργουορντ του Ολυμπιακού: «Φυσικά. Αυτά που γίνονται γενικότερα εκτός γηπέδων δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που θέλουμε από την μεριά μας να δείξουμε είναι ότι το μπάσκετ είναι για όλους, πόσο μάλλον στα μικρότερα παιδιά που θέλουμε και με το παραπάνω να τα φέρουμε και κοντά μας. Ειδικά τα κορίτσια. Ελπίζω να το ευχαριστηθούν και αυτοί όπως και εμείς και να προσφέρουμε όλοι ένα όμορφο θέαμα».

Αναφορικά με την ίδια και το γεγονός ότι είναι δύο χρόνια ήδη στον Ολυμπιακό, η Σπυριδοούλου δήλωσε: «Αρχικά αυτό που θέλω από την μεριά μου είναι να έχουμε υγεία. Είναι το σημαντικότερο για κάθε αθλητή αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευλογημένη που είμαι στον Ολυμπιακό, είναι ένα πολύ σοβαρό σωματείο και μου έχει προσφέρει πολλές χαρές και πολλούς τίτλους και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένη εδώ».

Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε και.. κατέκτησε την τρίτη θέση σε επισκεψιμότητα στο Youtube της FIBA σε όλα τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας! Ποιο ήταν το σχόλιο της Σπυριδοπούλου για αυτό το επίτευγμα; «Εννοείται πως ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας για την στήριξη του σε αυτά τα παιχνίδια. Μας έδινε δύναμη και στα εντός έδρας ματς της Ευρωλίγκας ήταν δίπλα μας. Ξέρουμε ότι μας ακολουθούν και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για αυτό που λες. Δεν θα είναι δίπλα μας στα Χανιά, όμως του ευχαριστούμε που μας στηρίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ