Νικολοπούλου στο «to10.gr»: «Θέλουμε το Κύπελλο, παρακαταθήκη η χρονιά στην Ευρωλίγκα»

Νικολοπούλου στο «to10.gr»: «Θέλουμε το Κύπελλο, παρακαταθήκη η χρονιά στην Ευρωλίγκα»

Η γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα Χανιά, την πορεία της με τις Ερυθρόλευκες, το τρίτο Final 4 της καριέρας της και τους στόχους της με τις νταμπλούχες Ελλάδας

Βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο της στον Ολυμπιακό και είναι έτοιμη να διεκδικήσει με την ομάδα του Πειραιά το 4ο σερί Κύπελλο Ελλάδας. Η Αγγελική Νικολοπούλου αποτελεί βασική αθλήτρια του Γιώργου Παντελάκη στον δρόμο για το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ των Ερυθρόλευκων και εννοείται του αήττητου σερί τους εντός των τειχών.

Η Ελληνίδα γκαρντ στο πλαίσιο της Media Day του Ολυμπιακού, μίλησε με το «10» για τις φιλοδοξίες της με την ομάδα του Πειραιά, το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα Χανιά αλλά και τη φετινή χρονιά της ομάδας της στην Ευρωλίγκα.

Αρχικά ερωτώμενη για το Final 4 των Χανίων, τόνισε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα αυτή μας έχει προσφέρει πολλές χαρές. Ειδικά την φετινή χρονιά. Είναι το τρίτο Final 4 που συμμετέχω εγώ προσωπικά, δεύτερο με την φανέλα του Ολυμπιακού και εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος να έχουμε το κύπελλο στα χέρια μας και εννοείται να το χαρούμε με όλη την καρδιά μας».

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του θεσμού. Πως περιμένει αυτό το ματς η Ελληνίδα γκαρντ;

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι ένα… αντίπαλο σωματείο και όλοι ξέρουμε το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού και πόσο μάλλον όταν παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που κατά κύριο λόγο είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας. Από εκεί και πέρα βλέπουμε το παιχνίδι όπως και κάθε παιχνίδι. Σύμφωνα με τις οδηγιες του τεχνικού τιμ θα πάμε για να κερδίσουμε το ματς και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται για να προκριθούμε στον τελικό του θεσμού και εννοείται να δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο», δήλωσε η Νικολοπούλου, ενώ στάθηκε και στο πως βίωσε όλη τη σεζόν, η οποία είχε πάρα πολλά ταξίδια ελέω Ευρωλίγκας:

«Η φετινή χρονιά είναι ευλογία για κάθε αθλήτρια του συλλόγου. Αφήνει παρακαταθήκη για κάθε παίκτρια ξεχωριστά και… ευθύνες για το μέλλον για παραπάνω βελτίωση και να θέσει κάθε αθλήτρια ξεχωριστά –αλλά και η ομάδα- παραπάνω στόχους και εύχομαι την καινουρια χρονιά να μας βρει όλους πλήρως τοποθετημένους για το τι πρέπει να κάνουμε και σαν σύνολο να είμαστε πάντα καλά».

Τέλος και σε ερώτηση αναφορικά με το γεγονός ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια των Ερυθρόλευκων, κάτι που φάνηκε στα views των αγώνων της ομάδας στην Ευρωλίγκα, η Νικολοπούλου είπε: «Ο κόσμος δίπλα σε κάθε ομάδα προσφέρει ένα παραπάνω κίνητρο, ειδικά όταν μιλάμε για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Από τον οποίο βλέπουμε το πόσο είναι κοντά στην ομάδα σε κάθε ματς ξεχωριστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εισπράττουμε την στηριξή τους και τους έχουμε κοντά μας από την πρώτη στιγμή και με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ