Παπαβασιλείου: «Θα μας δώσει ψυχολογία αυτό το αποτέλεσμα»

Παπαβασιλείου: «Θα μας δώσει ψυχολογία αυτό το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκκι Παπαβασιλείου, τόνισε ότι το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα ενόψει πρωταθλήματος.

Ο προπονητή του Πανιωνίου, Νίκκι Παπαβασιλείου, μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακό Βόλου με 3-0, τόνισε πως η ομάδα του παίρνει ψυχολογία από αυτό το αποτέλεσμα και απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την απόδοσή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου: 

«Σαφώς μια νίκη δίνει θετική ενέργεια, ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Είναι δύσκολο να χάνεις 4-0 στο πρωτάθλημα και μετά να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Πήραμε ψυχολογία με αυτήν την νίκη και είμαι ευχαριστημένος.

Ο Πανιώνιος έχει αρκετά παιδιά και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον. Πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Σοβαρή και επαγγελματική νίκη.

Το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει. Θέλαμε ένα τέτοιο σκορ για να μην υπάρχει άγχος στην ρεβάνς. Το μυαλό μας τώρα είναι στον αγώνα του πρωταθλήματος».

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων της ομάδας του Πανιωνίου,  τόνισε πως ήθελαν να καθαρίσουν από σήμερα την υπόθεση πρόκριση, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης:

«Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη και το σκορ σήμερα. Θέλαμε να «καθαρίσουμε» για να μην άγχος στην ρεβάνς. Είμαστε ένα καλό σύνολο και βγάλαμε ενέργεια.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος που παίξαμε σε τέτοιες συνθήκες. Δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος. Είμαι χαρούμενος όμως που κερδίσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ