Πεδουλάκης: «Είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς ο Προμηθέας»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον αποκλεισμό - σοκ από τον Προμηθέα και αφού έδωσε συγχαρητήρια στους Πατρινούς, τόνισε ότι είχαν περισσότερη ενέργεια από τους παίκτες του τριφυλλιού.


Πεδουλάκης: «Είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς ο Προμηθέας» | to10.gr

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλε ο Προμηθέας στον προημιτελικό Κυπέλλου τονίζοντας πως ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να συνεχίσει μετά τον αποκλεισμό, ενώ αναφέρθηκε στην κούραση που είχαν οι παίκτες του.

Σκληρές εικόνες: Ασύλληπτο ξύλο μεταξύ οπαδών σε ελληνικό γήπεδο (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς ενέργεια, με βιαστικές επιλογές, γεγονός που είχε αντίκτυπο και στην άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μεγαλύτερη προσπάθεια, χάσαμε νωρίς και τον Φριντέτ με τραυματισμό. Δεν είχαμε πόδια ούτε φρεσκάδα, κάτι που μέχρι ένα σημείο είναι λογικό, καθώς αναγκαστήκαμε μετά από 37 ώρες να παίξουμε δεύτερο παιχνίδι. Νομίζω πως αυτό ήταν κάτι που είχε αντίκτυπο στην απόδοσή μας καθώς στα σουτ δεν είχαμε πόδια. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, χαμηλώσαμε τα σχήματά μας, βγάλαμε διάθεση αλλά ο Προμηθέας είχε μεγαλύτερη ενέργεια κυρίως στο τέλος και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, εμείς συνεχίζουμε».

Για την άμυνα ζώνης που έπαιξε ο Προμηθέας και πως αντέδρασε ο Παναθηναϊκός: «Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε καλύτερα, στο πρώτο όχι. Χάσαμε και τον καλύτερο μας σουτέρ στη ζώνη. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ενέργεια, γεγονός που είχε αντίκτυπο και στην άμυνα μας, ενώ στην επίθεση πήγαμε βιαστικά».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η ατάκα που την ρίχνει κατευθείαν στο κρεβάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο