Αλ-Σους: «Ομάδα υψηλού επιπέδου η Ελλάδα, θα είναι δύσκολο»

Αλ-Σους: «Ομάδα υψηλού επιπέδου η Ελλάδα, θα είναι δύσκολο»

Ο Γουεσάμ Αλ-Σους μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και για την αναμέτρηση της Ιορδανίας με την Ελλάδα.

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Ιορδανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, με τον Γουεσάμ Αλ-Σους να μιλά για το τουρνουά και την Εθνική μας.

O τεχνικός της Ιορδανίας τόνισε πως η «γαλανόλευκη» είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και πως η νοοτροπία θα είναι πως θα παλέψουν σε όλα τα παιχνίδια για το καλύτερο.

Οι δηλώσεις του Γουεσάμ Αλ-Σους:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ και περήφανοι για την παρουσία μας σε Παγκόσμιο Κύπελλο για δεύτερη συνεχή διοργάνωση. Σημαίνει πολλά για τη χώρα και τους φιλάθλους. Προσωπικά χαίρομαι πολύ που είμαι ο πρώτος Ιορδανός προπονητής που πάει με την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας. Οι παίκτες μου ανυπομονούν, ξέρουν ότι μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκηνή που μπορεί να βρεθεί ένας αθλητής. Έχουμε δύο μικροτραυματισμούς, αλλά τους αντιμετωπίζουμε και όλοι θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα.

Είναι ένας όμιλος με προκλήσεις. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για μας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες υψηλού επιπέδου, αλλά δεν είμαστε εδώ απλώς για να περάσουμε καλά. Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε καλά και να αποδείξουμε στον κόσμο ότι ανήκουμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Η νοοτροπία μας είναι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και κάθε ένα με τη σειρά. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μόνο το ματς του Σαββάτου με την Ελλάδα. Θέλουμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να δυσκολέψουμε την ελληνική ομάδα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι γιατί πρόκειται για μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Μετά θα στρέψουμε την προσοχή μας στη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ