Aυστραλία – Γερμανία 82-85: Έδειξαν χαρακτήρα τα «πάντσερ» στην ντερμπάρα

Aυστραλία – Γερμανία 82-85: Έδειξαν χαρακτήρα τα «πάντσερ» στην ντερμπάρα

Με ένα συγκλονιστικό Ντένις Σρέντερ, η Γερμανία πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Αυστραλία και μαζί την πρωτιά του ομίλου.

Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας συνεχίζει την καλή της πορεία στο φετινό Mundobasket, αφού επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι του πέμπτου ομίλου της Αυστραλίας με 82-85, παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα για την πρωτιά.

Οι Γερμανοί είχαν σε φανταστική ημέρα τον Ντένις Σρέντερ, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Μάοντο Λο με 20.

Οι αξιοθαύμαστες προσπάθειες των Γκίντεϊ και Μιλς δεν αρκούσαν στην Αυστραλία, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση και πλέον βρίσκεται ένα βήμα από τη δεύτερη θέση του ομίλου. Το εξαιρετικό ξεκίνημα της Γερμανίας βρήκε άμεσα απάντηση από τον Πάτι Μιλς, ο οποίος έβαλε τους πρώτους 13 πόντους της ομάδας του μόνος του.

Εκείνο το σημείο στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν το μόνο που μια εκ των δύο ξέφυγε σε σημαντικό βαθμό στο σκοράρισμα. Από τότε και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης πηγαίναν «χεράκι-χεράκι». Ένα κρίσιμο lay up του Σρέντερ και μια χαμένη βολή του Γκίντεϊ έκαναν την διαφορά σήμερα στο τέλος, με την Γερμανία να παίρνει μια τεράστια νίκη στις λεπτομέρειες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ