Υπερηχητικός Καναδάς, έκανε φύλλο και φτερό το Λίβανο (128-73)

Υπερηχητικός Καναδάς, έκανε φύλλο και φτερό το Λίβανο (128-73)

Σε ένα ματς που δεν προσφέρονταν ούτε για χαλαρή προπόνηση, ο Καναδάς διέλυσε τον Λίβανο με το απίστευτο 128-73 και εξασφάλισε και τυπικά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Mundobasket.

Ο Καναδάς μετά την κατά κράτος επικράτησή του κόντρα στη Γαλλία, επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα ματς την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται στο φετινό Mundobasket. Και αν οι πολυδιαφημισμένοι τρικολόρ δεν κατάφεραν να αντισταθούν στους Καναδούς, τι ελπίδες είχαν οι Λιβανέζοι;

Ο συμπαθής Λίβανος προηγήθηκε στο ξεκίνημα με 4-3 και από εκεί και πέρα… χάθηκε από το ματς. Οι παίκτες του Τζόρντι Φερνάντεθ σοβαρεύτηκαν και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο +16 (29-13). Ίδια εικόνα με τους Καναδούς να μην αφήνουν το πόδι από το γκάζι και με απίστευτη ευστοχία από τα 6.75μ στο πρώτο ημίχρονο (60%), πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με +36 (66-30).

Διαβάστε επίσης: Aυστραλία – Γερμανία 82-85: Έδειξαν χαρακτήρα τα «πάντσερ» στην ντερμπάρα

Για τον νικητές όπως είναι αναμενόμενο υπήρχαν αρκετοί παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με τους Μπάρετ (17π), Μπελ-Χέινς (15π), Ετζίμ (13π), Γκίλτζιους Αλεξάντερ (12π), Ολίνικ (12π), Αλεξάντερ- Γουόκερ (12π), Εντέι (12π), Μπρουκς (10π) και Αλεξάντερ (10π), την ώρα που από το Λίβανο προσπάθησαν οι Σπέλμαν (16π), Ζεϊνούν (15π) και Χαντάρ (11π).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ