Ρογκαβόπουλος: «Πρέπει να βελτιωθούμε – Αφήνουμε πίσω τις ΗΠΑ, τελικός με Νέα Ζηλανδία»

Ρογκαβόπουλος: «Πρέπει να βελτιωθούμε – Αφήνουμε πίσω τις ΗΠΑ, τελικός με Νέα Ζηλανδία»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς, εξήγησε πως «άνοιξε» η διαφορά στο παιχνίδι κόντρα στις ΗΠΑ, ενώ τόνισε πως η Εθνική έχει μπροστά της έναν τελικό, κόντρα στην Νέα Ζηλανδία.

Η Εθνική δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΗΠΑ και ηττήθηκε με 81-109, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο Μουντομπάσκετ 2023 και πλέον «φουλάρει» για την πρόκριση απέναντι στην Νέα Ζηλανδία στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Ένας εκ των πρωταγωνστών, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, σε δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης ανέφερε πως εξαιτίας της ενέργειας των παικτών των δύο Εθνικών ομάδων «άνοιξε» στο τέλος η διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα νέα για Αλμέιδα!

Από την άλλη, είπε πως πρέπει να αφήσουν πίσω το παιχνίδι κόντρα στις ΗΠΑ και να εστιάσουν οι διεθνής, στον τελικό που έχει μπροστά της η Εθνική ομάδα κόντρα στην Νέα Ζηλανδία, όπου και θα κριθεί η πρόκριση στην 2η φάση του τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια πολύ καλή απόδοση. Οι ΗΠΑ έβαλαν πολλά δύσκολα σουτ και ήταν απόλυτα εύστοχες στις βολές. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να ματσάρουμε την ενέργειά τους και η διαφορά άνοιξε», είπε αρχικά.

«Το αφήνουμε πίσω. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη τελικό, όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Ιορδανία, απέναντι στη Νέα Ζηλανδία την Τετάρτη. Πρέπει να βελτιωθούμε στα πάντα, στα ριμπάουντ, στη σκληράδα, στα πάντα… Είναι δύσκολο στον λίγο χρόνο που έχουμε. Όμως όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έχουμε πολύ καλό κλίμα και θα κάνουμε το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ