Σοκ στη Λετονία: Ο Νταϊρίς Μπέρτανς χάνει το υπόλοιπο του Mundobasket

Σοκ στη Λετονία: Ο Νταϊρίς Μπέρτανς χάνει το υπόλοιπο του Mundobasket

Μπορεί η Λετονία να πραγματοποίησε την έκπληξη του Mundobasket, μέχρι στιγμής αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Γαλλία, όμως θα στερηθεί τον Μπέρτανς από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η Λετονία πραγματοποίησε μία τεράστια νίκη – έκπληξη με 88-86 επί της Γαλλίας, στέλνοντας τους «Τρικολόρ» να αγωνιστούν για τις θέσεις 17-32, όμως η ατυχία της «χτύπησε» την πόρτα με τον Μπέρτανς να χάνει το υπόλοιπο τουρνουά.

Ο Μπέρτανς για το διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στους Γάλλους ήταν εξαιρετικός με 8 πόντους, βοηθώντας στη σπουδαία επικράτηση της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: «Ας τους αφήσουμε να δουλέψουν» Vol. 2…

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε πως υπέστη μερική ρήξη στον αριστερό μηριαίο και όλα δείχνουν πως θα μέινει εκτός δράσης για 5 εβδομάδες.

Ο 33χρονος γκαρντ είχε στα δυο παιχνίδια που αγωνίστηκε στο τουρνουά με Λίβανο και Γαλλία σε 10.5 λεπτά συμμετοχής, κατά μέσο όρο 14 πόντους, με το εξωφρενικό 72.7% στα τρίποντα έχοντας 8/11 εύστοχα σε 2 αγώνες.

Πλέον με τη Λετονία να προχωρά στη διοργάνωση καλούνται οι συμπαίκτες του να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μην φανεί τόσο η σημαντική απώλειά του.

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ