Γερμανία – Φινλανδία 101-75: Με… κατοστάρα και το απόλυτο στην επόμενη φάση

Γερμανία – Φινλανδία 101-75: Με… κατοστάρα και το απόλυτο στην επόμενη φάση

Πραγματοποιώντας ένα... τρομακτικό δεύτερο ημίχρονο, η Γερμανία επιβλήθηκε της Φινλανδίας με σκορ 101-75 και πάει με το απόλυτο στην επόμενη φάση.

Η Γερμανία συνεχίζει να εντυπωσιάζει και με μια καταπληκτική εμφάνιση επικράτησε της Φινλανδίας με σκορ 101-75 για την τρίτη αγωνιστική του 5ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έτσι πάει στην επόμενη φάση ως πρώτη αλλά και με το απόλυτο 3-0.

Το σύνολο του Γκόρντι Χέρμπερτ μπορεί να μην ξεκίνησε καλά τον αγώνα, είχε όμως ένα πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο και ένα ακόμα καλύτερο τρίτο, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη, απέναντι στην ομάδα του Λάσι Τουόβι που απογοήτευσε με τη συνολική της παρουσία στο τουρνουά.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άιζακ Μπόνγκα με 15 πόντους, όσους είχε και ο Ντένις Σρέντερ, ενώ πολύ καλοί ήταν οι Γιοχάνες Τίμαν, Μο Βάγκνερ και Αντρέας Ομπστ με 13, 12 και 11 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, ο Ολιβιέ Ενκαμουά είχε 13 πόντους και από 12 οι Λάουρι Μάρκανεν και Ιλάρι Σέπαλα.

Οι Φινλανδοί ήταν εκείνοι που κατάφεραν να ξεκινήσουν καλύτερα την αναμέτρηση, παίρνοντας μια μικρή διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου με το 22-19. Οι Γερμανοί όμως απάντησαν άμεσα και στο δεύτερο δεκάλεπτο πάτησαν… γκάζι με ένα επιμέρους 28-17 κλείνοντας το ημίχρονο μπροστά σκορ με το +8 (47-39).

Η τρίτη περίοδος ήταν και η καθοριστική, με την ομάδα του Γκόρντι Χέρμπερτ να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ έχοντας ως πρωταγωνιστές του Μπόνγκα και Σρέντερ, με τη διαφορά να ξεφεύγει σε μεγάλα επίπεδα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ρυθμός έπεσε με τους Γερμανούς να κρατούν δυνάμεις για τη συνέχεια, φτάνοντας όμως στη νίκη με το τελικό 101-75.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 47-39, 76-55, 101-75

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του Αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ