Ποτσέκο: «Μην αγγίζετε το επιτελείο μου, αν δεν ήταν εκεί θα είχα πηδήξει από τον 37ο όροφο του ξενοδοχείου»

Ποτσέκο: «Μην αγγίζετε το επιτελείο μου, αν δεν ήταν εκεί θα είχα πηδήξει από τον 37ο όροφο του ξενοδοχείου»

Μετά την νίκη - πρόκριση της Ιταλίας επί των Φιλιππινών με 90-83, ο Τζανμάρκο Ποτσέκο έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις στις δηλώσεις του.

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο είναι γνωστός για το πάθος με το οποίο ζει το μπάσκετ, το οποίο εμφάνισε και στις δηλώσεις του μετά την νίκη (83-90) της Ιταλίας απέναντι στους οικοδοσπότες (Φιλιππίνες), με την οποία η ομάδα του σφράγισε την πρόκρισή της στην 2η φάση του Μουντομπάσκετ 2023.

Μετά την λήξη του αγώνα, ο Ποτσέκο έγινε η «ασπίδα» όλων των ανθρώπων που υπάρχουν στις τάξεις των Ιταλών στο φετινό Μουντομπάσκετ, καθώς τόνισε πως όποιος θέλει να προσάψει κάτι στην Εθνική Ιταλίας να «χτυπήσει» εκείνον και κανέναν άλλον.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στο «κάδρο» για την επίθεση και ο Ενσαμέ (vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζανμάρκο Ποτσέκο:

«Χτυπήστε εμένα, πείτε ότι χάνω παιχνίδια, ότι είμαι τρελός, αλλά αφήστε τους παίκτες μου. Μην αγγίζετε το επιτελείο μου, αν δεν ήταν εκεί θα είχα πηδήξει από τον 37ο όροφο του ξενοδοχείου μετά την ήττα από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ευτυχώς δεν άνοιγε το παράθυρο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν είχα πέσει θα υπήρχε κάποιος άνθρωπος από τους Φιλιππίνες να με πιάσει και να μου σώσει τη ζωή ή ότι θα έπεφτε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, γιατί έχει κίνηση. Ένας από συνεργάτες μου έμεινε δίπλα μου για να με ελέγχει να μην κάνω τρέλες.

Μην αγγίζετε τον πρόεδρό μου, που είπε σωστά πράγματα και αυτές τις ημέρες μου συμπεριφέρθηκε σαν γιο. Είδα πώς υπέφερε ένας άνθρωπος. Του αφιερώνω αυτή την νίκη.

Τα παιδιά μου είναι ευαίσθητα. Ήταν ένας περίπλοκος όμιλος και είμαστε στο προολυμπιακό, κέρδισαν 11 από τα 12 παιχνίδια. Σηκώσαμε τον πήχη. Λατρεύω τους παίκτες μου, αλλά μερικές φορές κάνω λάθη με αυτούς. Ο Τονούτ έκανε ένα εντυπωσιακό ματς και θύμωσα μαζί του, οφείλω να του ζητήσω συγγνώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ