Φιλιππίνες – Ιταλία 83-90: Προκρίθηκαν οι «Ατζούρι», αποκλεισμός για την Ανγκόλα

Φιλιππίνες – Ιταλία 83-90: Προκρίθηκαν οι «Ατζούρι», αποκλεισμός για την Ανγκόλα

Η Ιταλία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στις Φιλιππίνες και με πιο άνετο τρόπο από ότι δείχνει το τελικό 83-90 πέρασε στους «16» του τουρνουά.

Σε ένα παιχνίδι που ακόμη και με ήττα έως 11 πόντους η Ιταλία θα έπαιρνε την πρόκριση ως δεύτερη από τον όμιλό τη πίσω από τη Δομινικανή Δημοκρατία, κατάφερε να κερδίσει την οικοδέσποινα ομάδα των Φιλιππίνων στη Μανίλα με 93-90 και να περάσει στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Ενθουσιώδεις και ανταγωνιστικοί οι Φιλιππινέζοι στο ξεκίνημα του αγώνα έμειναν κοντά στο σκορ σε όλη την 1η περίοδο και προηγήθηκαν μέχρι και με 4 πόντους στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου (26-22).

Διαβάστε επίσης: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μπα – Αυτή είναι η νέα του ομάδα

Στη συνέχεια η Ιταλία μπόρεσε να λειτουργήσει πολύ καλύτερα επιθετικά και με πρώτο σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Σιμόνε Φοντέκιο, που τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους αύξησε γρήγορα τη διαφορά της και έφτασε μέχρι και στο +18 στην αρχή του τέταρτου οκταλέπτου (62-80).

Ένα καλό κλείσιμο στον αγώνα από τις Φιλιππίνες περιόρισε τη διαφορά στους 7 και το τελικό 83-90, με τους οικοδεσπότες να τελειώνουν τον όμιλο με 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες και να επικεντρώνονται πλέον στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17 έως 32.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 39-48, 60-73, 83-90

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ