Βούτσεβιτς: «Δεν μπορώ να διαλέξω, καλές ομάδες Ελλάδα και Νέα Ζηλανδία»

Βούτσεβιτς: «Δεν μπορώ να διαλέξω, καλές ομάδες Ελλάδα και Νέα Ζηλανδία»

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τους δύο πιθανούς αντιπάλους του Μαυροβουνίου στη δεύτερη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Λιθουανία κατάφερε να επικρατήσει με 91-71 του Μαυροβουνίου, παίρνοντας έτσι την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο. Παράλληλα η «νίκη» των Λιθουανών σημαίνει πως ο νικητής του αυριανού Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία θα βρεθεί στο δρόμο του Μαυροβουνίου στη δεύτερη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το αστέρι των Μαυροβούνιων, Νίκολα Βούτσεβιτς να καλείται να σχολιάσει και τους δύο πιθανούς αντίπαλους της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη αποκάλυψη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Αυτούς θέλουν από το NBA»

«Είναι δύο αρκετά διαφορετικές ομάδες. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Και οι δύο ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους. Η Νέα Ζηλανδία παίζει πολύ δυνατά και γρήγορα, η Ελλάδα κάπως διαφορετικά. Θα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και θα το δούμε γιατί ο νικητής θα έρθει στο δρόμο μας. Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες και δεν μπορώ να διαλέξω τη μία ή την άλλη», τόνισε.

Όσο για την βαριά ήττα από τη Λιθουανία είπε: «Συγχαρητήρια στη Λιθουανία, έπαιξαν πολύ καλά. Ο δυναμισμός τους μάς αποσυντόνισε και μας έβγαλε από τον ρυθμό μας. Παλέψαμε ως το τέλος, αλλά όταν σουτάρεις με τόσο άσχημα ποσοστά δεν μπορείς να περιμένεις πολλά και το λέω πρώτο για μένα. Το σκορ δείχνει τι ακριβώς έγινε. Πρέπει να σκοράρεις για να κερδίσεις και δεν το κάναμε σήμερα. Τώρα ξέρουμε πως δεν έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μπροστά μας έχουμε αρχικά τον αγώνα με τις ΗΠΑ, που είναι σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό για την εθνική μας ομάδα».

Ο προπονητής του Μαυροβουνίου, Μπόσκο Ράντοβιτς, είπε: «Ήμασταν πολύ άστοχοι και γι’ αυτό χάσαμε. Αρχίσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια δεν βάλαμε ούτε ένα τρίποντο για 17 λεπτά. Στη δεύτερη περίοδο βάλαμε μόνο 13 και στην τρίτη 10 πόντους. Η Λιθουανία είναι πολύ καλή ομάδα για να περιμένεις να κερδίσεις. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια μπροστά μας και κοιτάμε αυτά τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ