Παπαπέτρου: «Σταματήσαμε να διαμαρτυρόμαστε, περήφανος για αυτή την ομάδα»

Παπαπέτρου: «Σταματήσαμε να διαμαρτυρόμαστε, περήφανος για αυτή την ομάδα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου προχώρησε σε δηλώσεις μετά την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (83-74), η οποία συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην ανατροπή από το -15 και την πρόκριση στην β΄ φάση του MundoBasket 2023.

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (83-74) ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν αναφέρθηκε στο προσωπικό του ρεκόρ, αλλά στις θυσίες που έγιναν και την περηφάνια που νιώθει για την Εθνική καθώς και την αλλαγή νοοτροπίας στο δεύτερο ημίχρονο.

«Εγώ θα πω ότι είμαι περήφανος για το δεύτερο μέρος, τα παιδιά που ξεκίνησαν έδωσαν το ρυθμό, παίξαμε στο όριο του φάουλ σταματήσαμε να διαμαρτυρόμαστε στους διαιτητές και κοιτάξαμε τον εαυτό μας, κάναμε μια καλή εμφάνιση, όλη η Ελλάδα μαζί. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι εδώ γιατί είναι συγκινητικό να βρίσκεσαι στη Μανίλα και να βλέπεις τόσους Έλληνες εδώ».

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο χάρτης του Europa League: Στο 4ο γκρουπ ο Παναθηναϊκός – Τι ισχύει με Ολυμπιακό και ΑΕΚ…

«Θα πω ότι είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά που άρχισαν το παιχνίδι έδωσαν τον ρυθμό για την επιστροφή μας στο παιχνίδι.

Παίξαμε πιο σκληρά κι εμείς, στα όρια του φάουλ, σταματήσαμε να διαμαρτυρόμαστε για τους διαιτητές και τα σφυρίγματα, δεν αναλωθήκαμε σε όλα αυτά, ήμασταν μια συμπαγής ομάδα», είπε ο MVP του σημερινού αγώνα.

Παράλληλα μίλησε και για την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων:

«Και κάτι για τον κόσμο. Είναι συγκινητική αυτή η εικόνα, που τόσοι άνθρωποι βρίσκονται εδώ στην Μανίλα. Τους ευχαριστούμε όλους από την καρδιά μας.

Το επόμενο παιχνίδι είναι με τη Λιθουανία. Χρειαζόμαστε το 2/2 για να πάμε στην επόμενη φάση, όντως, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε με τo… 1/1.

Να ξεκουραστούμε αρχικά, γιατί έχουμε δώσει τρεις αγώνες σε έξι μέρες, να ξεκουραστούμε λίγο και να ότι έχει γίνει μέχρι. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό την Παρασκευή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ