Νέος «σεισμός» στο Mundobasket: Η Βραζιλία «υπέταξε» τον Καναδά (65-69)

Νέος «σεισμός» στο Mundobasket: Η Βραζιλία «υπέταξε» τον Καναδά (65-69)

Ο όμιλος των εκπλήξεων στο Mundobasket είναι αυτός! Η Βραζιλία επιβλήθηκε του -γεμάτου αστέρια- Καναδά με 65-69, βάζοντας «φωτιά» στα σενάρια.

Μετά την τρομερή επικράτηση της Λετονίας επί της Ισπανίας, μια νέα «βόμβα» ήρθε να κάνει τα άνω-κάτω στον ίδιο όμιλο.

Και αυτό διότι η απίθανη Βραζιλία επικράτησε του γεμάτου NBAers Καναδά με 65-69 και πάει για τελικό πρόκρισης απέναντι στην Λετονία.

Οι Βραζιλιάνοι με εξαιρετικό για ακόμη μια φορά τον Καμπόκλο (19π.), κατάφεραν να επιβληθούν του εξαιρετικού Γκίλτζιους Αλεξάντερ, ο οποίος είχε 23 πόντους, αλλά και του Ντορτ που ολοκλήρωσε με 17.

Το εκπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο για τους Καναδούς, τους έδωσε το προβάδισμα με 37-27 στο ημίχρονο. Η Βραζιλία απάντησε μ εδύο απανωτά δεκάλεπτα υπεροχής, ρίχοντας αρχικά την διαφορά στους 7 και με ένα εκπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο να πάρε τη νίκη.

Με τον Καμπόλκο να είναι φορτωμένος με φάουλ, ο Σάντος ανέλαβε τα ηνία των τελευταίων λεπτών, βάζοντας τρία πολύ σημαντικά καλάθια. Η Βραζιλία ολοκλήρωσε τον θρίαμβο με 65-69 και πάει για τον τελικό πρόκρισης με την Λετονία, ενώ αντίθετα μετά τα σημερινά αποτελέσματα, Καναδάς και Ισπανία θα παλέψουν για ένα εισιτήριο, με τον χαμένο να αποχαιρετά το τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ