Μακσβίτις: «Είναι δύσκολο να χάνεις το τελευταίο παιχνίδι, θα χρειαστούμε λίγο καιρό»

Μακσβίτις: «Είναι δύσκολο να χάνεις το τελευταίο παιχνίδι, θα χρειαστούμε λίγο καιρό»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κάζις Μακσβίτις εξαιτίας του τρόπου που έκλεισει τις υποχρεώσεις της στο Μουντομπάσκετ 2023 η Λιθουανία.

Η Λιθουανία τερμάτησε στην 6η θέση του Μουντομπάσκετ 2023 καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι στο τουρνουά αποχώρησε από το παρκέ ηττημένη και μάλιστα με «βαρύ» σκορ (98-63) κόντρα στην εντυπωσιακή Λετονία.

Στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι, ο ομοσπονδιακός προπονητής της «λιέτουβα», Κάζις Μακσβίτις, εμφανίστηκε τρομερά απογοητευμένος και στεναχωρημένος εξαιτίας της εμφάνισης που πραγματοποίησαν οι παίκτες του αλλά και της τελικής διαφοράς στο σκορ.

Διαβάστε επίσης: Στέφαν Γιόβετιτς: Τι έκανε στα 45′ που αγωνίστηκε κόντρα στη Λιθουανία

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάζις Μακσβίτις:

«Συγχαρητήρια στη Λετονία. Δεν είχαμε ενέργεια, δεν είχαμε κίνητρο, έχουμε πολλά να πούμε. Χάσαμε ολοκληρωτικά, μείναμε στην έκτη θέση, είμαστε στενοχωρημένοι γιατί κλείσαμε το τουρνουά με ήττα. Είναι δύσκολο να χάνεις το τελευταίο παιχνίδι. Θα χρειαστούμε λίγο καιρό. Τη Λετονία την νικήσαμε με μεγάλη διαφορά σε φιλικό, ίσως αυτό μας έκανε χαλαρούς. Τώρα πρέπει να αντιληφθούμε τα καλά και τα άσχημά μας».

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, από την πλευρά του, εξήγησε πως: «Συγχαρητήρηα στη Λετονία για την πεμπτη θέση, είναι τεράστιο το επίτευγμά τους για τη χώρα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, παίξαμε πολύ άσχημα από την αρχή. Σε όλο το ματς ήταν πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί από εμάς και μπράβο τους. Συνολικά το τουρνουά που κάναμε ήταν πολύ καλό, μπορούσαμε να είμαστε πέμπτοι, όμως δεν έχουμε μετάλλιο και στο τέλος υπάρχει στενοχώρια. Είμαι περήφανος για όσους ήρθαν και θέλω να πω ευχαριστώ στους προπονητές. Κάναμε τη χώρα περήφανοι, νομίζω όμως ότι κάναμε καλή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ