Στέφαν Γιόβετιτς: Τι έκανε στα 45′ που αγωνίστηκε κόντρα στη Λιθουανία

Στέφαν Γιόβετιτς: Τι έκανε στα 45′ που αγωνίστηκε κόντρα στη Λιθουανία

Ο Στέφαν Γιόβετιτς αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Μαυροβουνίου με τη Λιθουανία και έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς αποτελεί ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει προσθέσει ακόμη ένα «όπλο» για την επιθετική γραμμή των ερυθρόλευκων.

Ο Μαυροβούνιος φορ μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, έφυγε από την Ελλάδα και πήρε μέρος σε παιχνίδι της εθνικής του ομάδας, αυτό κόντρα στη Λιθουανία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024.

Ο Γιόβετιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και παρά την τρίμηνη απουσία του από αγωνιστικές συνθήκες έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Κινητικός, με προσπάθειες να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του, αλλά και με δικές του τελικές ενέργειες, προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών αποτέλεσε ουσιαστικά τον συμπαραστάτη του Κρίστοβιτς, ο οποίος ήταν ο βασικός φορ και επιχείρησε αρκετές φορές να περάσει την μπάλα κάθετα, αλλά και να δώσει πλάτος στην επίθεση της ομάδας του.

Ήταν δραστήριος, δημιούργησε τελικές, κυρίως εκτός περιοχής, μία ήταν εντός και το σουτ κοντραρίστηκε από αμυνόμενο. Το πιο απειλητικό σουτ ήταν ένα μακρινό που έδιωξε δύσκολα ο γκολκίπερ, ενώ άλλα δύο ήταν άστοχα, κι αυτά από τα 25 περίπου μέτρα. Φυσικά είχε και την ασίστ με κεφαλιά στο 90, για το γκολ που σημείωσε ο Σάβιτς για το 2-1 (τελικό σκορ ήταν το 2-2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ