Αυτοί πήραν τα βραβεία του καλύτερου προπονητή, αμυντικού και rising star

Αυτοί πήραν τα βραβεία του καλύτερου προπονητή, αμυντικού και rising star

Το Mundοbasket έκρυβε εκπλήξεις και άγνωστους πρωταγωνιστές που βρήκαν στο προσκήνιο, κατέκτησαν βραβεία και αναμένεται να μας απασχολήσουν.

Το Mundobasket ολοκληρώθηκε, η Γερμανία είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και τα βραβεία της διοργάνωσης κατέληξαν σε πρόσωπα που από το πουθενά ξεχώρισαν.

Ο Σρέντερ κατέκτησε το MVP του τουρνουά, αφού με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις οδήγησε την χώρα του στην κορυφή του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Ποντένσε vs Ποντένσε: Kαλύτερος απο τον παίκτη που έφυγε

Καλύτερος προπονητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Λούκα Μπάνκι, που έκανε την έκπληξη και έφτασε τη Λετονία ως την 5η θέση του τουρνουά, που είναι και η καλύτερη της ιστορίας της. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, επικράτησε και κατέκτησε το βραβείο, ενώ πολλοί περίμεναν για νικητή τον τροπαιούχο με τη Γερμανία, Γκόρντον Χέρμπερτ.

Το βραβείο του καλύτερου αμυντικού κατέληξε στα χέρια του χάλκινου Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τον Καναδά, Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός επιθετικά ιδιαίτερα στη νοκ-άουτ φάση με highlight τους 39 πόντους κόντρα στην Αμερική στον μικρό τελικό ήταν πολύ καλός και αμυντικά κυρίως στα παιχνίδια με Σλοβενία και Γαλλία, οπού και «εξαφάνισε» τους Ντόντσιτς και Φουρνιέ.

Πολυτιμότερος νεαρός παίκτης αναδείχθηκε ο 20χρονος Τζος Γκίντι από την Αυστραλία, ο οποίος αγωνίζεται στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Γκίντι είχε μέσο όρο στο τουρνουά 19.1 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ και «βγήκε» μπροστά για τα Καγκουρό βοηθώντας τους να εξασφαλίσουν το απευθείας εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ