Ετσι «απαντάει» στην αποτυχία του Mundobasket η Αμερική: Ψήνεται… dream team για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ετσι «απαντάει» στην αποτυχία του Mundobasket η Αμερική: Ψήνεται… dream team για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η αποτυχία του εφετινού Mundobasket φαίνεται πως «πόνεσε» αρκετά την Αμερική.

Γήινη αποδείχθηκε η team USA στο εφετινό Mundobasket.

Οι Αμερικανοί δεν έδωσαν ιδιαίτερη βάση στο… καμπανάκι από τη Λιθουανία, με αποτέλεσμα να χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια στη συνέχεια. Μετά την παρέα του Βαλαντσιούνας, ήρθε η τρομερή και φοβερή Γερμανία να αποκλείσει την ομάδα του Στιβ Κερ, ενώ το βατερλό, ολοκληρώθηκε με τον χαμένο μικρό τελικό κόντρα στον Καναδά.

Οπως είναι λογικό, η αποτυχία είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη, με την Αμερική να θέλει να δώσει απαντήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα Hoops Rumors, παρουσίασε και τους παίκτες που σκοπεύει να επιστρατεύσει ο Στιβ Κερ, προκειμένου να φέρει το χρυσό μετάλλιο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο Στεφ Κάρι φαίνεται πως επιθυμεί να δώσει το παρών στο επόμενο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, ενώ στις κλήσεις αναμένεται να βρίσκονται και οι Τζέισον Τέιτουμ, Ντέβιν Μπούκερ, Ντάμιαν Λίλαρντ και Μπαμ Αντεμπάγιο

Τζίμι Μπάτλερ, Τζέιλεν Μπράουν, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζούλιους Ραντλ, Πολ Τζορτζ και Τζα Μοράντ, καλοβλέπουν την πιθανότητα συμμετοχής, ενώ ερωτηματικό παραμένει η στάση που θα κρατήσουν οι Ντρέιμοντ Γκριν, Κέβιν Ντουράντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ