Ντόντσιτς : «Θέλω να δω τον Καμπάτσο στο ΝΒΑ»

Ντόντσιτς : «Θέλω να δω τον Καμπάτσο στο ΝΒΑ»

Ο σταρ των Μάβερικς μίλησε για το ενδεχόμενο ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για την ομάδα του Ντάλας.

Ο Φακούντο Καμπάτσο έχει αναγκάσει την Ρεάλ Μαδρίτης να αναζητά τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει στο ρόστερ της καθώς πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Βέβαια για να συμβεί αυτό, το σημαντικό εμπόδιο είναι η  ρήτρα στο συμβόλαιο του που ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη μπορούν να δώσουν μόλις 750 χιλιάδες δολάρια.

Σύμφωνα με την AS πάντως ο Φακού είναι στο στόχαστρο των  Τίμπεργουλβς και των Μάβερικς, οι οποίες ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του.

Ορμώμενοι λοιπόν οι δημοσιογράφοι από το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, μετά την ήττα της ομάδας του Ντάλας  από τους Ρόκετς, θέλησαν να μάθουν την άποψη του Λούκα Ντόντιτς για την πιθανότητα να δει τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΝΒΑ.

Ο Σλοβένος σταρ των Μαβς τόνισε από την μεριά του: «Θέλω να δω τον Φάκου εδώ, αξίζει να βρίσκεται στο ΝΒΑ. Μακάρι να το κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ