Αντετοκούνμπο : «Ο εαυτός μας είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος»

Αντετοκούνμπο : «Ο εαυτός μας είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο των Μπακς παρά μόνο τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά τη νίκη των Μπακς επί των Χιτ και σε ερώτηση για τον ποιος περιμένει να είναι ο πιο σκληρός του αντίπαλος στα πλέι οφ, μίλησε για τα ελάφια και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης ρωτήθηκε ποια ομάδα θεωρεί ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για το Μιλγουόκι στα playoffs, με την απάντησή του να τα λέει όλα. Αφού λοιπόν ανέφερε κατά σειρά τις πέντε ομάδες που βρίσκονται πίσω από τους Μπακς στην κατάταξη – Ράπτορς, Σέλτικς, Χιτ, Πέισερς και Σίξερς – στην συνέχεια τόνισε:

«Το Μαϊάμι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το Τορόντο είναι καλή ομάδα, η Φιλαδέλφεια, η Βοστώνη, η Φιλαδέλφεια, οπότε όλες αποτελούν πρόκληση. Δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι θα πάμε και θα τους «σκουπίσουμε», ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι θα είναι μία πρόκληση. Δεν ξέρω ποια θα είναι η μεγαλύτερη, αλλά πιθανότατα η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς, να είναι ο εαυτό μας. Πόσο σκληρά θα παίξουμε, πόσο σκληρά θα αμυνθούμε, αν θα βουτάμε στο παρκέ, αν θα κάνουμε την έξτρα προσπάθεια. Τα πάντα εξαρτούνται από εμάς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ