Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πήρε χαρτάκι και ο... λαλάκης. Συνηθισμένος χρόνια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Ανησυχεί για την άμυνα των Μπακς ο Μπούντενχολζερ

Ο κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ έδειξε προβληματισμένος με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, μετά την ήττα από τους Ράπτορς.

Ανησυχεί για την άμυνα των Μπακς ο Μπούντενχολζερ | to10.gr

Απόντος του Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την ήττα από τους Τορόντο Ράπτορς. Μετά το τέλος του ματς, ο κόουτς της ομάδας, Μάικ Μπούντενχολζερ έδειξε προβληματισμένος και ανήσυχος από την αμυντική συμπεριφορά των «ελαφιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έχω μία ευρεία ανησυχία για την προσπάθειά μας και τον τρόπο που δουλεύουμε στην άμυνά μας. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν είμαστε τόσο δεσμευμένοι σε αυτό το κομμάτι όσο είμαστε συνήθως σε αυτό το μέρος του παρκέ».

Παράλληλα, στάθηκε και στα 19 λάθη που έκαναν οι παίκτες των Μπακς: «Πρέπει να βελτιωθούμε στον τομέα των λαθών, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Νομίζω όμως ότι η σκέψη και η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι να γίνομε ξανά μία ομάδα που ανήκει στην ελίτ στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, η οποία είναι πολύ, πολύ καλή σε αυτό τον τομέα.

Θεωρώ πως αν βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι θα βγάλουμε πίεση από επάνω μας και θα κάνουμε λιγότερα λάθη στην επίθεση. Πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην άμυνα».