Γκριν : «Παραείναι καλός ο Βόγκελ»

Γκριν : «Παραείναι καλός ο Βόγκελ»

Με έναν ιδιαίτερο χαρακτηρισμό θέλησε να σχολιάσει τον Φρανκ Βόγκελ, ο γκραντ των Λέικερς, Ντάνι Γκριν, δηλώνοντας πως μερικές φορές ο κόουτς των «λιμνάνθρωπων» «παραείναι καλός».

Οι Λος Άντζελες Λέικερς συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους στα playoffs του NBA, καθώς έχουν προκριθεί στα ημιτελικά της περιφέρειας, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Τζέιμς Χάρντεν και τους Χιούστον Ρόκετς.

Οι Λέικερ σαφώς και κυνηγάνε το «Άγιο Δισκοπότηρο», έχοντας στο ρόστερ το εκρηκτικό δίδυμο που αποτελείται από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις, ενώ παράλληλα ο Φρανκ Βόγκελ φαίνεται πως κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της ομάδας.

Την ίδια άποψη έχει και ο γκαρντ Ντάνι Γκριν, ο οποίος ωστόσο φέρεται να έχει ένα μικρό «παράπονο» από τον κόουτς του. Συγκεκριμένα ο περσινός πρωταθλητής με τους Ράπτορς ανέφερε πως ο Βόγκελ κάνει τρομερή δουλειά, όμως θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο «σκληρός» και ειλικρινής καθώς «παραείναι καλός».

«Μου αρέσει ο Φρανκ, όμως μερικές φορές παραείναι καλός. Δεν λέω πως θα ήθελα να είναι πιο αυστηρός απέναντί μου, όμως κάποιες φορές θα μπορούσε να είναι πιο ειλικρινής ή να μου δίνει περισσότερες ευθύνες και προκλήσεις. Παρ’ όλα αυτά, είναι εξαιρετικός προπονητής», ανέφερε ο Γκριν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ