ΛεΜπρόν : «Νιώσαμε στο πετσί μας την ταχύτητα των Ρόκετς»

ΛεΜπρόν : «Νιώσαμε στο πετσί μας την ταχύτητα των Ρόκετς»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουν οι Λέικερς τους Ρόκετς και υπογράμμισε πως πρέπει να ανακάμψουν στο Game 2 της σειράς.

Οι Λέικερς ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι από τους Ρόκετς στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας, με την ομάδα του Χιούστον να παίζει το γνωστό small ball και να τρέχει εξαιρετικά το γήπεδο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραδέχτηκε πως οι Ρόκετς είναι πολύ γρήγοροι για τα μέτρα τους και πρέπει να βρουν άλλους τρόπους να τους αντιμετωπίσουν…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα ήταν η ταχύτητα τους. Έπαιξαν με μεγάλη ταχύτητα σε άμυνα και επίθεση», λέει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και συνεχίζει:

«Μπορείς να το δεις στο φιλμ, στο σκάουτινγκ. Δεν μπορείς να το κατανοήσεις όμως μέχρι να βγεις εκεί έξω στο παρκέ και να το νιώσεις. Αυτό έγινε απόψε. Νιώσαμε στο πετσί μας την ταχύτητα τους και αυτήν πρέπει να προσέξουμε στο Game 2».

Για την προσαρμογή των Λέικερς στο παιχνίδι των Ρόκετς: «Πώς προσαρμόζεσαι; Δεν αρκεί μόνο να κινείς τα πόδια, αλλά εξ ίσου και τα χέρια», λέει ο Βασιλιάς που έμεινε άποντος στην τέταρτη περίοδο (20 συνολικά) όταν οι Ρόκετς πέτυχαν ένα +9 και καθάρισαν την μπουγάδα:

«Είναι σπουδαίοι με τα χέρια τους. Πρέπει να καταλάβεις πως αν γίνει το λάθος χρειάζεται να επιστρέψουμε πίσω γρήγορα. Πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως θα παίξουμε αρκετές φορές μαζί τους, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να φτάσεις την ταχύτητα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ