Πόρτερ : «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ακούμπησα την μπάλα»

Πόρτερ : «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ακούμπησα την μπάλα»

Καρφιά κατά του συστήματος των Νάγκετς και των συμπαικτών του από τον Μάικλ Πόρτερ, ο οποίος τόνισε πως δεν ακούμπησε μπάλα στο δεύτερο μέρος.

Ο Μάικλ Πόρτερ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά το Game 4 με τους Κλίπερς, βάζοντάς τα με το σύστημα των Νάγκετς, λέγοντας ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν ακούμπησε την μπάλα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε άποντος στο δεύτερο μέρος και μετά τους 15 που είχε στο πρώτο και ήταμ εμφανώς προβληματισμένος πετώντας «καρφιά» κατά του συστήματος του Ντένβερ.

«Απλώς δεν άγγιξα την μπάλα. Δεν έκαναν κάτι διαφορετικό οι Κλίπερς». Στην συνέχεια ωστόσο ήταν που ο Πόρτερ… απασφάλισε: «Όλο αυτό εξαρτάται από τα συστήματα που θα παίξουμε, εξαρτάται από τους προπονητές και σε ποιον θέλουν να δώσουν την μπάλα. Εμείς δίναμε την μπάλα στον Γιόκιτς και τον Μάρεϊ, οι οποίοι είναι απίστευτοι παίκτες και δεν γίνεται να σε πειράξει αυτό. Αλλά πιστεύω ότι για να νικήσουμε αυτή την ομάδα πρέπει να εμπλακούν περισσότεροι παίκτες, πρέπει να κυκλοφορούμε καλύτερα την μπαλα. Δεν γίνεται να είμαστε προβλέψιμοι κόντρα σε αυτή την ομάδα».

Κλείνοντας, ο Πόρτερ τόνισε: «Αν πρόκειται να είμαι έξω στο παρκέ, παίζοντας πολλά λεπτά, πιστεύω ότι πρέπει να εκφράσω την ανησυχία μου. Μάλλον θα μιλήσω με τους προπονητές και θα τους πω τι βλέπω στο παρκέ. Θα τους πω ότι οι αντίπαλοι ξέρουν τι κάνουμε και πρέπει να γυρίζουμε την μπάλα. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και πρέπει να τους βάλουμε περισσότερο στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ