Χάρντεν : «Να βρούμε τα σωστά κομμάτια γύρω από εμένα και τον Γουέστμπροκ»

Χάρντεν : «Να βρούμε τα σωστά κομμάτια γύρω από εμένα και τον Γουέστμπροκ»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν στις δηλώσεις του ο Τζέιμς Χάρντεν, μετά τον αποκλεισμό των Ρόκετς από τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας.

Οι Χιούστον Ρόκετς έμειναν για ακόμα μία χρονιά εκτός Τελικών Περιφέρειας, με όλο το βάρος του αποκλεισμού και της κακής εικόνας της ομάδας, να πέφτει πάνω στο βαρόμετρο αυτής. Τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο «Μούσιας», σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό των Ρόκετς, τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί η ομάδα πάνω στον ίδιο και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι πολύ πολύ απογοητευτικό. Ειδικά με την δουλειά που εγώ προσωπικά κάνω. Νιώθω ότι είμαστε ένα κομμάτι μακριά. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να εξελίξουμε το παιχνίδι μας και να βάλουμε τα σωστά κομμάτια γύρω από εμένα και τον Ρας, για να πάμε εκεί που θέλουμε.

Πρέπει να κοιτάξουμε όλη την ομάδα και να δούμε την κατεύθυνση που θέλουμε να πάμε. Προφανώς, για μισή σεζόν δοκιμάσαμε το Small Ball. Δούλεψε για το μεγαλύτερο μέρος. Οπότε, πρέπει να δούμε συνολικά την ομάδα και να δούμε ποιες τρύπες πρέπει να γεμίσουμε, για να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ