Επικοί Νάγκετς και «καρυδάτη» πρόκριση στους τελικούς της Δύσης (vid)

Επικοί Νάγκετς και «καρυδάτη» πρόκριση στους τελικούς της Δύσης (vid)

Οι Νάγκετς νίκησαν με 104-89 τους Κλίπερς στο Game 7, επέστρεψαν από το 3-1 και έστειλαν σπίτι της την παρέα του Λέοναρντ και του Τζορτζ.

Απίστευτοι οι Νάγκετς, διέλυσαν τους λιγόψυχους Κλίπερς με 104-89 στο Game 7 και προκρίθηκαν στους Τελικούς της Δύσης, επιστρέφοντας από το 1-3 στην σειρά.

Η ομάδα του Ντένβερ μετά τους Τζαζ κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο και τους Κλίπερς παρότι βρέθηκε πίσω στην σειρά με 3-1, κάτι που δεν έχει γίνει στην ιστορία του NBA.

Ο Μάρεϊ ήταν εκπληκτικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 40 πόντους, με τον Γιόκιτς να προσθέτει 16 πόντους, 22 ριμπάουντ και 13 ασίστ και τους Γκραντ και Χάρις από 14 πόντους.

Για τους Κλίπερς, ο Χάρελ είχε 20 πόντους, με τον Λέοναρντ να μένει στους 14 πόντους με 6/22 σουτ και τον Τζορτζ στους 10 πόντους με 4/16 σουτ, σε ένα από τα μεγαλύτερα πατατράκ ομάδας στην ιστορία του ΝΒΑ. Επόμενος αντίπαλος για την παρέα των Γιόκιτς και Μάρεϊ οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του ‘Αντονι Ντέιβις, με το Ντένβερ να είναι έτοιμο να φτάσεισ τους τελικούς και να γράψει ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ