«Ο Λεμπρόν λειτουργεί ως προπονητής, GM, ακόμα και ως ιδιοκτήτης»

«Ο Λεμπρόν λειτουργεί ως προπονητής, GM, ακόμα και ως ιδιοκτήτης»

Ο δημοσιογράφος Μπράιαν Γουίντχορστ μίλησε για τον λόγο που, κατά τη γνώμη του, ενοχλήθηκε ο ηγέτης των Λέικερς σχετικά με την ψηφοφορία για τον MVP.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του, για το γεγονός πως, στην ψηφοφορία για τον MVP της φετινής σεζόν, πως μόλις 16 άτομα του έδωσαν ψήφο πρώτης θέσης, έναντι των 85 του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο δημοσιογράφος Μπράιαν Γουίντχορστ μίλησε για τον λόγο που, κατά τη γνώμη του, ενοχλήθηκε ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς.

Όπως τόνισε ο Γουίντχορστ: «Ο λόγος για τον οποίο πιστεύει ότι είναι ο MVP και όχι μόνο φέτος, αλλά τα τελευταία 5-6 χρόνια, δεν μπορεί να ειπωθεί από εκείνον, δεν θα ήταν σωστό. Ο λόγος που θα έπρεπε να είναι ο MVP, είναι επειδή λειτουργεί ως προπονητής, ως GM, σε κάποιες στιγμές ως ιδιοκτήτης, εμπνέει, έπεισε τον Άντονι Ντέιβις να πάει στους Λέικερς. Διαπραγματεύθηκε την ανταλλαγή του, είναι αυτός που ενώνει την ομάδα και δίνει τον τόνο. Δεν μπορεί να τα πει όλα αυτά, δεν θέλει να υπονομεύσει κανέναν. Ο Κάρι δεν κάνει τα ίδια, ο Γιάννης δεν κάνει τα ίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ