Αντεμπάγιο : «Αισθάνομαι καλύτερα, πιστεύω ότι θα παίξω»

Αντεμπάγιο : «Αισθάνομαι καλύτερα, πιστεύω ότι θα παίξω»

Την επιθυμία να δώσει το παρών στο Game 3 της σειράς των τελικών ανάμεσα στους Χιτ και τους Λέικερς εξέφρασε ο Μπαμ Αντεμπάγιο.

Καθώς οι Λέικερς παίρνουν διαφορά στη σειρά των τελικών και ισχυρό προβάδισμα για το δαχτυλίδι, ο Μπαμ Αντεμπάγιο δηλώνει ότι θέλει να επιστρέψει στα παρκέ του Ορλάντο για να βοηθήσει την ομάδα του να μειώσει τη διαφορά.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και η παρέα του, υποχρέωσαν τους Χιτ σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα με 124-114, κάνοντας το 2-0. Η απουσία των Μπαμ Αντεμπάγιο και Γκόραν Ντράγκιτς από την ομάδα του Μαϊάμι ήταν αισθητή τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/10).

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες του Σποέλστρα παρακολούθησαν από την άκρη του πάγκου το παιχνίδι. Όσον αφορά το Game 3, ο Μπαμ Αντεμπάγιο τόνισε πως στόχος του είναι να επιστρέψει στη δράση και να βοηθήσει την ομάδα του εντός παρκέ. Ο Αντεμπάγιο αναμένεται να… σφίξει τα δόντια, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί έστω και για μερικά λεπτά απέναντι στην ομάδα του Φρανκ Βόγκελ τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/10).

Ο Αμερικανός μάλιστα τόνισε:

«Ναι, πιστεύω ότι θα είμαι στη δωδεκάδα. Αισθάνομαι καλύτερα, πιστεύω ότι θα παίξω. Πρέπει να παίξουμε σε ένα επίπεδο… απόγνωσης. Αυτό βλέπω. Θα πρέπει να είμαστε μια ομάδα που ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη και θα είναι γεμάτη ενέργεια από το τζάμπολ. Πιστεύω ότι μπορούμε να αναστρέψουμε την κατάσταση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ