ΜακΧέιλ : «Oι Χιτ δεν έχουν τον παίκτη που θα τους οδηγήσει στον τίτλο»

ΜακΧέιλ : «Oι Χιτ δεν έχουν τον παίκτη που θα τους οδηγήσει στον τίτλο»

Οι Χιτ βρίσκονται με την πλάτη στον... τοίχο και ο Κέβιν ΜακΧέιλ θεωρεί, πως το Μαϊάμι δεν έχει τον παίκτη που θα οδηγήσει στον τίτλο την ομάδα.

«Σκούρα» τα πράγματα για τους Χιτ, με την ομάδα του Σπόλστρα να βρίσκεται πίσω με 3-1 στους τελικούς του NBA.

Οι σοβαροί τραυματισμοί πρωτοκλασάτων παικτών έχουν «χτυπήσει» το Μαϊάμι και το όνειρο του πρωταθλήματος φαίνεται πως δε θα γίνει πραγματικότητα.

Ο πρώην παίκτης των Σέλτικς και προπονητής του ΝΒΑ, Κέβιν ΜακΧέιλ θεωρεί πως οι Χιτ δεν έχουν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στον τίτλο.

«Όταν βλέπεις τους Χιτ να παίζουν δεν έχουν έναν τύπο που να του εμπιστευτούν την μπάλα σε φάση «Έχεις την δικιά σου θέση , πάρε την μπάλα και σκόραρε. Κάθε ομάδα που θέλει να πάρει πρωτάθλημα, χρεια΄ζεται τέτοιο παίκτη. Ένας παίκτης που μπορεί να φτιάξει το δικό του σουτ είναι κλειδί για τέτοιες σειρές τελικών, ειδικά απέναντι σε ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα.

Πρέπει να κάνουν 5-6 διαφορετικά πράγματα στην επίθεση μέχρι να σουτάρουν σε μια κατοχή. Όλες οι ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα έχουν στο ρόστερ τον τύπο που έχει τη δικιά του καλή θέση στο παρκέ. Το Μαϊάμι δεν το έχει. Είναι δύσκολα να δημιουργείς με αυτό τον τρόπο σουτ κόντρα σε καλές αμυντικά ομάδες. Ο Μπάτλερ δεν μπορεί να το κάνει κόντρα στον Ντέιβις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ