Μπάτλερ : «Δεν τήρησα τον λόγο μου, το θέλουμε και θα επιστρέψουμε»

Μπάτλερ : «Δεν τήρησα τον λόγο μου, το θέλουμε και θα επιστρέψουμε»

Ο μπασκετμπολίστας τον Μαϊάμι Χιτ έδειξε πως περισσότερο... πείσμωσε με την απώλεια του τίτλου παρά απογοητεύτηκε.

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν από τους καλύτερους των Μαϊάμι Χιτ στην σειρά των τελικών του NBA. Η ήττα με 103-96 στο Game 6 έδωσε τον τίτλο στους Λέικερς και ο μπασκετμπολίστας των Χιτ πήρε την ευθύνη πάνω του.

Μάλιστα, τόνισε πως είναι υπερήφανος για την ομάδα του και ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παίκτες ανυπομονούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις για τη νέα σεζόν. Τέλος, μέσα από αυτή την απώλεια θεωρεί ότι ο σύλλογός του πήραν ένα μεγάλο μάθημα που θα τους βοηθήσει για του χρόνου.

Αναλυτικά ανέφερε: «Είχα πει πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και δεν τήρησα το λόγο μου. Δεν έκανα τη δουλειά μου, αλλά θα πρέπει να το κάνω στο μέλλον. Μακάρι να τα είχαμε καταφέρει, για την πόλη και την ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος για την πορεία μας.

Εδώ ανήκω, λατρεύω να είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους συμπαίκτες και να παλεύουμε μαζί. Δεν θα το αντάλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Αν έπρεπε να περάσω τρεις μήνες με κάποιους, θα ήταν με αυτούς. Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο. Θα μάθουμε από ό,τι συνέβη φέτος και θα επιστρέψουμε καλύτεροι.

Θα επιστρέψουμε, να είστε σίγουροι. Αυτό λέμε όλοι στα αποδυτήρια. Όλα τα παιδιά θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις και να αρχίσουμε να δουλεύουμε γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ