Μόρεϊ για Χάρντεν : «Αλλαξε τη ζωή μου και το μπάσκετ»

Μόρεϊ για Χάρντεν : «Αλλαξε τη ζωή μου και το μπάσκετ»

Ο Ντάριλ Μόρεϊ μίλησε για τα 13 του χρόνια στους Ρόκετς και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Ντάριλ Μόρεϊ αποχώρησε από τους Χιούστον Ρόκετς έπειτα από 13 σεζόν και θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον βοήθησαν μέσα σε αυτό το διάστημα. Ο ίδιος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αστέρα της ομάδας, Τζέιμς Χάρντεν, αναφέροντας πως εκείνος του άλλαξε όλη την ζωή αλλά και ότι έφερε την επανάσταση στο μπάσκετ.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα μπορούσα να αφιερώσω μία ολόκληρη σελίδα στον Τζέιμς Χάρντεν. Ο Τζέιμς Χάρντεν μου άλλαξε την ζωή. Αλλά δεν έκανε μόνο αυτό, παρά έφερε επανάσταση στο μπάσκετ και συνεχίζει να το κάνει όπως σχεδόν κανένας στο παρελθόν.

Το παιχνίδι πλέον, παίζεται διαφορετικά χάρη στον Τζέιμς και σε κάθε ανοιχτό γήπεδο στον κόσμο, η επόμενη γενιά μελετά και μιμείται το παιχνίδι του. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα έχω άλλη συνάντηση μαζί του για να συζητήσουμε για την στρατηγική της ομάδας.

Λάτρευα να δουλεύω μαζί του, στην αναζήτηση τρόπων για να συνυπάρξει με τους Hall of Famer συμπαίκτες του, όπως ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο Κρις Πολ και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ. Θα υποστηρίζω τον Τζέιμς στην προσπάθειά του να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στο Χιούστον. Έτσι πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ