Μπρούερ για Αντετοκούνμπο : «Αν σούταρε καλά, θα ήταν αδύνατο να τον μαρκάρεις»

Μπρούερ για Αντετοκούνμπο : «Αν σούταρε καλά, θα ήταν αδύνατο να τον μαρκάρεις»

Ο Κόρεϊ Μπρούερ αποθέωσε τον Greek Freak.

Μέλι έσταξε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κόρεϊ Μπρούερ.

Ο 34χρονος παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Έλληνα σούπερ σταρ, υποστηρίζοντας πως βελτιώνει συνεχώς το παιχνίδι του.

Παράλληλα, δήλωσε πως έγινε ασταμάτητος από την στιγμή που απέκτησε βάρος και μυς, ενώ αν σούταρε καλύτερα θα ήταν αδύνατο να τον μαρκάρεις.

«Ο Γιάννης είναι δύσκολος αντίπαλος. Είναι ακόμα νεαρός και βελτιώνεται συνεχώς. Κάθε φορά που παίζω απέναντί του βλέπω ότι βελτιώνεται και προσθέτει πράγματα στο παιχνίδι του.

Είναι ένας από τους παίκτες που όποτε τον αντιμετωπίζεις λες “ω φίλε, θα είναι μεγάλο βράδυ…’” Ξέρει το παιχνίδι του. Θέλει να πηγαίνει προς το καλάθι. Ξέρει ότι αν πάει στο “ζωγραφιστό” θα σκοράρει δύο πόντους. Αυτό το μάκρος, η αθλητικότητα και η δύναμη; Καλή τύχη αν θες να τον σταματήσεις. Από τότε που πρόσθεσε βάρος και μυς είναι σχεδόν ασταμάτητος όταν πάει στο ζωγραφιστό».

Πρέπει να προσθέσει ένα τζαμπ σουτ. Χαίρομαι που δεν μπορεί να σουτάρει ακόμα, επειδή αν μπορούσε να σουτάρει θα ήταν αδύνατο να τον μαρκάρεις. Κυριολεκτικά αδύνατο. Αλλά βελτιώνεται. Ακόμα και το παιχνίδι του στο post γίνεται καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ