Επίσημο : Ο Αντεμπάγιο παραμένει στους Χιτ με supermax ανανέωση (pic)

Επίσημο : Ο Αντεμπάγιο παραμένει στους Χιτ με supermax ανανέωση (pic)

Παίκτης των Μαϊάμι Χιτ θα παραμείνει ο Μπαμ Αντεμπάγιο έως το 2026, καθώς υπέγραψε το νέο του «χρυσό» συμβόλαιο ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Το deal είναι επίσημο πλέον. Ο Μπαμ Αντεμπάγιο θα παραμείνει στους Μαϊάμι Χιτ έως το 2026, χάρη στην επίτευξη της συμφωνίας με την supermax επέκταση του συμβολαίου του!

Γύρω από αυτόν τον παίκτη θα «χτιστεί» για τα επόμενα 6 χρόνια η ομάδα του Μαϊάμι. Ο Αντεμπάγιο βελτιώνεται χρονιά με τη χρονιά και με το «σπαθί» του κέρδισε αυτή την ανανέωση, η οποία θα του αποφέρει ένα αμύθητο ποσό.

Το νέο συμβόλαιο θα αποφέρει στον Αντεμπάγιο μίνιμουμ 163 εκατομμύρια δολάρια! Και λέμε μίνιμουμ, καθώς αν καταφέρει να γίνει και all star τα επόμενα χρόνια, τότε τα κέρδη του θα ανέλθουν στα 195 εκατομμύρια δολάρια!

Ο πρόεδρος της ομάδας, Πατ Ράιλι, αναφερόμενος στο νέο συμβόλαιο του Αντεμπάγιο, είπε τα εξής:

«Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένα franchise είναι να βεβαιωθείτε ότι οι καλύτεροι, νεότεροι, ακρογωνιαίοι παίκτες σας θα υπογράψουν τη διακεκομμένη γραμμή. Να πάρει ο Μπαμ Αντεμπάγιο την επέκταση του συμβολαίου του ήταν κάτι που δεν σκεφτήκαμε γιατί ξέρουμε ότι θα είναι εκεί για τα επόμενα χρόνια. Είναι μια σπουδαία εξέλιξη για τους Χιτ, για τον κόσμο και για τον Μπαμ Αντεμπάγιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ