Έπαιξε ξανά μετά από 18 μήνες ο Ντουράντ

Έπαιξε ξανά μετά από 18 μήνες ο Ντουράντ

Ο έμπειρος άσος επέστρεψε στα παρκέ μετά από τον Ιούνιο του 2019, όταν τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες την Κυριακή το βράδυ στη νίκη του Μπρούκλιν επί της Ουάσινγκτον με 119-114.

Στην πρώτη του εμφάνιση με τους Νετς, ο Ντουράντt σημείωσε 15 πόντους σε 24 λεπτά. Ο Ντουράντ είχε να αγωνιστεί από το 5ο παιχνίδι των τελικών του 2019 (10 Ιουνίου 2019) όταν και τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα.

«Ήταν υπέροχο, να επιστρέψω σε μια ρουτίνα, να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο και να νιώσω σαν παίκτης ξανά», δήλωσε ο Ντουράντ μετά την νίκη της ομάδας του. «Δεν πιστεύω ότι έπαιξα υπέροχα. Ένιωσα ότι είχα κάποιες καλές στιγμές».

Ο 32χρονος Ντουράντ, είχε 5/12 σουτ ενώ μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε και 3 ασίστ.

Ο Ντουράντ παραδέχθηκε ότι ήταν αρκετά αγχωμένος πριν τον αγώνα:

«Ήμουν ανήσυχος, νευρικός», είπε ο Ντουράντ. «Οραματίστηκα αυτήν τη στιγμή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα – εννέα, 10 μήνες σκέψης για το πώς θα είμαι στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου. Ειδικά μετά τον COVID-19, ήμουν πολύ απογοητευμένος. Δεν γνώριζα πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. Απλά έκανα υπομονή».

Ο νέος προπονητής του Νετς, Στιβ Νας τόνισε ότι ήταν εντυπωσιασμένος με την εξέλιξη της αποθεραπείας του Ντουράντ:

«Είναι αξιοθαύμαστο ότι βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Είναι καταπληκτικό. Είναι ένας τραυματισμός που πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει. Οπότε για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, έχει κάνει ό, τι θα μπορούσαμε να του ζητήσουμε».

Ο Ντουράντ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ενώ ήταν ο MVP του πρωταθλήματος τη σεζόν 2013/13. Εχει μέσο όρο 27 πόντους και 7,1 ριμπάουντ σε 12 σεζόν (849 παιχνίδια) με τους Σιάτλ Σουπερσόνικς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ενώ τέσσερις φορές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος

Αποχώρησε από τους Ουόριορς το καλοκαίρι του 2019, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο αξίας 164 εκ. δολαρίων με τους Μπρούκλιν Νετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ