Δεν έφτανε ο Ντόντσιτς για τους Μάβερικς, «δάγκωσαν» τους Πίστονς οι Τίμπεργουλβς (vids)

Δεν έφτανε ο Ντόντσιτς για τους Μάβερικς, «δάγκωσαν» τους Πίστονς οι Τίμπεργουλβς (vids)

Οι Μάβερικς ηττήθηκαν από τους ανανεωμένους Σανς με 106-102, παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Ντόντσιτς, ενώ με νίκη ξεκίνησαν και οι Τίμπεργουλβς κόντρα στους Πίστονς.

Οι Μάβερικς ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Λούκα Ντόντσιτς κόντρα στους Σανς, αφού οι ήλιοι ήταν εκπληκτικοί και νίκησαν με 106-102, δείχνοντας πως έχουν ανέβει επίπεδο.

Η ομάδα του Φοίνιξ είχε ως πρωταγωνιστή τον Μπούκερ, που είχε 22 πόντους, 5 ριμπάουντ,3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Άξιος συμπαραστάτης ο Μπρίτζες με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ στο ντεμπούτο του ο Κρις Πολ είχε 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Από την άλλη η γεμάτη εμφάνιση του Ντόντσιτς δεν ήταν αρκετή. Ο νεαρός Σλοβένος είχε 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ άλλοι τρεις παίκτες είχαν από 12 πόντους, δίχως να κάνουν τελικά την διαφορά.

Στη Μινεσότα, οι Τίμπεργουλβς επικράτησαν στο πρώτο ματς της σεζόν των Ντιτρόιτ Πίστονς με 111-101 χάρη στην αντεπίθεση της τελευταίας περιόδου. Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο Νο.1 του ντραφτ των λύκων Άντονι Έντουαρντς ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε 15 πόντους έχοντας 5/12 εντός παιδιάς, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Αν μη τι άλλο συμπλήρωσε ιδανικά την τριάδα των Άντονι Τάουνς, Μπίσλι και Ράσελ οι οποίοι έκαναν και την μεγαλύτερη διαφορά.

Συγκεκριμένα ο ηγέτης των Τίμπεργουλβς είχε 22 πόντους (6/10 σουτ), 11 ριμπάουντ και 7 τελικές πάσες, ο Μπίσλι ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντους (10/18 σουτ) και Ντι Άντζελο Ράσελ συμπλήρωσε άλλους 18 πόντους με 4/11 τρίποντα. Από τους Πίστονς ο Τζος Τζάκσον πέτυχε 19 πόντους, ενώ από 15 πόντους είχαν οι Γκρίφιν και Ρόουζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ