Αντετοκούνμπο : «Να ξεχωρίσουμε ως ομάδα»

Αντετοκούνμπο : «Να ξεχωρίσουμε ως ομάδα»

Να καλύψουν το χαμένο έδαφος των πρώτων παιχνιδιών θέλουν οι Μπακς από το Μιλγούοκι σύμφωνα με τον σταρ τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Oι Μιλγουόκι Μπακς έχουν χάσει τρία από τα πέντε παιχνίδια (2-3) στο άνοιγμα της νέας σεζόν. Την περασμένη περίοδο, χρειάστηκαν να παίξουν εννέα αγώνες για να ηττηθούν για τρίτη φορά, ενώ πριν χάσουν ξανά, έτρεξαν ένα σερί 24-3.

«Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ. «Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν θετικά. Παίξαμε καλά, απλώς πρέπει να έχουμε συνέχεια», πρόσθεσε, λίγες ώρες πριν οι Μπακς υποδεχθούν τους Σικάγο Μπουλς στο πρώτο τους ματς για το 2021.

Έχοντας παίξει μόνο μία φορά στο Fiserv Forum την πρώτη εβδομάδα της σεζόν, οι Μπακς ξεκινάνε τα ξημερώματα μία σειρά πέντε εντός έδρας παιχνιδιών.

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε ως ομάδα», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. «Θα είμαστε συνεπείς…. Στο τέλος της ημέρας, θα παίξουμε το παιχνίδι μας, και ελπίζουμε να νικήσουμε», συμπλήρωσε ο Έλληνας σούπερ σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ