Κρίστιαν Γουντ : Έμεινε undrafted, τον παράτησε η κοπέλα του το ίδιο βράδυ, άλλα έχει 41.000.000 λόγους για να το μετανιώνει (pic, vid)

Κρίστιαν Γουντ : Έμεινε undrafted, τον παράτησε η κοπέλα του το ίδιο βράδυ, άλλα έχει 41.000.000 λόγους για να το μετανιώνει (pic, vid)

Η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει... Τρανό παράδειγμα ο Κρίστιαν Γουντ που πριν από λίγες εβδομάδες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο 41 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μπορεί το 2015 ο Κρίστιαν Γουντ να έζησε μία από τις χειρότερες βραδιές της ζωής του, ωστόσο σήμερα απολαμβάνει το NBA στο «πετσί» του. Δεν πάνε πολλά χρόνια από την βραδιά του draft του 2015, όταν ο νυν παίκτης των Ρόκετς δεν άκουσε το όνομα του, παρότι οι εκτιμήσεις τον είχαν στο τοπ 20.

Ο Γουντ έζησε μια εφιαλτική βραδιά, καθώς μέσα σε λίγες ώρες είδε τον εαυτό του να μένει undrafted και να τον παρατάει η κοπέλα του… Μετά το τέλος του draft, ο Κρίστιαν Γουντ πήγε στο αεροδρόμιο την κοπέλα του, η οποία δεν έδωσε ποτέ ξανά σημάδια… ζωής, αφήνοντας τον νεαρό στα κρύα του λουτρού…

Η δικαίωση για τον Γουντ ωστόσο δεν άργησε να έρθει. Ξεκίνησε από τους Σίξερς, πριν πάει στους Πέλικανς με τους οποίους τελείωσε τη σεζόν έχοντας 16.9 πόντους, 7.9 ριμπάουντ σε οχτώ παιχνίδια.

Τον Νοέμβριο που μας πέρασε ο Γουντ πήγε στους Ρόκετς μέσω sign and trade, υπογράφοντας με την ομάδα του Χιούστον νέο τριετές συμβόλαιο, ύψους 41 εκατομμυρίων δολαρίων! Στο ντεμπούτο του με τους Ρόκετς κόντρα στους Μπλέιζερς, ο 25χρονος μέτρησε 31 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ένα παράδειγμα προς μίμηση, με τον Γουντ να δείχνει πως παρά τις αναποδιές, ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ