Νικς : Τέλος η σεζόν για Μπέικερ

Νικς : Τέλος η σεζόν για Μπέικερ

Οι Νιου Γιορκ Νικς θα αγωνιστούν στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν χωρίς τον Ρον Μπέικερ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξί του ώμο.

Σημαντικό πλήγμα για τους Νικς, καθώς η ομάδα της Νέας Υόρκης θ’ αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τον Ρον Μπέικερ.

Ο 24χρονος γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό ώμο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σ’ επέμβαση για ν’ αποκατασταθεί το πρόβλημα του. Αυτό σημαίνει πως οι λύσεις λιγοστεύουν για τον Τζεφ Χόρνατσεκ στα γκαρντ και για αυτό δεν αποκλείεται να προβούν σε κάποια κίνηση ή κάποια ανταλλαγή προκειμένου να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες να μπουν στα πλέι οφ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Νικς, ο Μπέικερ, αφού υποβληθεί στην επέμβαση, στη συνέχεια θα χρειαστεί έξι μήνες, προκειμένου να επιστρέψει στα γήπεδα του ΝΒΑ. Σε 29 παιχνίδια την εφετινή σεζόν, ο 24χρονος άσος είχε 2.4 πόντους και 1.9 ασίστ στο ενεργητικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι ένας ακόμα πολύ σοβαρός τραυματισμός και η αλήθεια είναι πως πλέον έχουν θορυβηθεί τόσο στη λίγκα όσο και οι αθλητές από τα συνεχή προβλήματα. Έτσι είναι πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις μέσα στις επόμενες μέρες ανάμεσα στις ομάδες τους παίκτες και το ΝΒΑ για να βρεθεί μια λύση για την καταπόνηση των αθλητών διότι είναι μεγάλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ