Νικς – Μπακς 89-103

Νικς – Μπακς 89-103

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμα ένα ματς φανταστικός κι οδήγησε τους Μπακς στην άνετη νίκη επί των Νικς στη Νέα Υόρκη με 103-89.

Οι Μιλγουόκι Μπακς πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη στην έδρα των Νιου Γιορκ Νικς με 103-89, έχοντας πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέτυχε το κάρφωμα της χρονιάς στο ΝΒΑ.

Ο Γιάννης ήταν εξαιρετικός οδηγώντας τα «ελάφια» σε μια ακόμα νίκη, αυτή την φορά με 103-89. Μια νίκη που βελτίωσε το ρεκόρ της ομάδας του στο 30-23 και τους έστειλε ένα βήμα πιο κοντά στα playoffs.

Αντίθετα οι Νικς έπεσαν στο 23-32 και είδαν τον Πορζίνγκις να τραυματίζεται με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε σοβαρά τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τον συγκεκριμένο στόχο.

Όσον αφορά το ματς οι Μπακς καθάρισαν την αναμέτρηση με τον Greek Freak να πετυχαίνει 23 πόντους, να μαζεύει 11 ριμπάουντ, να δίνει 6 ασίστ και να ρίχνει και 2 τάπες. Πολύ καλός ήταν κι ο Μπλέντσο με 23 πόντους, ενώ 20 είχε ο Μίντλετον με τον Κιλπάτρικ να ακολουθεί με 16.

Για τους Νικς που σε κανένα σημείο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τους αντιπάλους τους ο Καντέρ είχε 19 και 16 ριμπάουντ, ενώ ο Λι 14 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=noUaU2iwI8s

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ